Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Lego 2K Drive

Här är vad Lego 2K Drive bjuder på första året

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Lego 2K Drive lanseras om några månader och därför har utvecklaren Visual Concepts nu delat med sig av en titt på färdplanen för det första året efter lanseringen. Från och med Season 1 i juni och hela vägen fram till Season 4, som planeras till våren 2024, får vi veta att varje säsong erbjuder ett Drive Pass som låter spelarna arbeta sig igenom 100 nivåer för att lägga till nya förare, klistermärken, stilar, ljud och annat till sin samling.

Det finns faktiskt inget omnämnande av specifikt vad varje säsong lägger till utöver dessa battle pass-liknande inslag, men vi får även veta att de som inte plockar upp Year 1 Drive Pass för att få tillgång till premiumversionerna, kommer kunna arbeta sig igenom en gratis bana för att få lite utrustning ändå.

Till detta nämns också att en ny miljötyp ska läggas till i spelet under det första året, och detta blir den femte som finns tillgänglig i titeln. Lego 2K Drive har även inspirerats av Halo Infinite genom att låta användarna fortsätta med sina pass efter varje säsong, vilket innebär att du inte behöver skynda dig att låsa allt innehåll inom en viss tidsram.

Lego 2K Drive lanseras den 19 maj till PC, Playstation, Switch och Xbox.

Lego 2K Drive

Relaterade texter

1
Lego 2K Drive har mikrotransaktioner

Lego 2K Drive har mikrotransaktioner

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

I Lego 2K Drive kör du runt i en stor öppen värld och tjänar så kallade Brickbux genom att spela, vilket kan användas till en mängd fordon, karaktärer och andra...Loading next content