Svenska
Gamereactor
esports
Street Fighter 6

Här är spelen som kommer att finnas på EVO2023

Alla bekanta ansikten och ett par överraskningar också.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

EVO-turneringen är en av årets största händelser för fightingspelsfans. Det är där de bästa i ett gäng kampspel går för att testa sin makt mot tävlingen.

Vanligtvis äger EVO rum runt sommaren, men det betyder inte att hype-tåget inte redan kan lämna stationen. Kampspelen som kommer att finnas på huvudscenen på EVO2023 har avslöjats, som visas i Twitter-inlägget nedan.

Det finns de förväntade spelen som har varit en del av turneringen i flera år som Mortal Kombat 11, Tekken 7 och Dragon Ball FighterZ. Det finns också en stor överraskning i form av Street Fighter 6, som inte ens är ute än, men som bör släppas när EVO rullar runt.

För dem som undrar var Super Smash Bros är, tyvärr har det inte varit en del av EVO-turneringen sedan förra året, då Nintendo bestämde sig för att det skulle göra sin egen turnering.

Vad tycker du om EVO-listan? Ska det finnas fler spel på den här listan?

Street Fighter 6

Relaterade texter

Street Fighter 6Score

Street Fighter 6

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Capcoms kämpar är tillbaka, på nytt redo att slå folk på käften. Den här gången väntar både ett uppdaterat spelsystem och en massiv singleplayer-del, vi har kollat in om det håller måttet...



Loading next content