Svenska
Gamereactor
nyheter
The Last of Us: Part I

Här är PC-kraven till The Last of Us: Part I

Du behöver bara en liten valp för att driva den, men en stygg hund för att verkligen lassa på. Dessutom behövs en massa lagringsutrymme...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Om allt gått enligt planerna skulle vi ha spelat The Last of Us: Part I på PC i nästan en vecka nu, men saker och ting förändrades förra månaden. Det är dock bara 19 dagar kvar till lanseringen nu, så det är dags att förbereda sig.

Naughty Dog har bestämt sig för att inleda upptakten till premiären genom att presentera PC-kraven till The Last of Us: Part I, där fyra olika alternativ väntar. Du behöver inte världens starkaste PC för att köra det fantastiska spelet, men du bör ha spenderat en del pengar de senaste åren för att kunna dra full nytta av det. Vad som kanske är mer överraskande är att du behöver 100 GB SSD-utrymme för att kunna lira över huvud taget. Ta en titt på alla PC-specifikationer nedan och få en försmak av vad som väntar i trailern.

HQ
The Last of Us: Part I

Relaterade texter

The Last of Us: Part I (PC)Score

The Last of Us: Part I (PC)

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Efter tio års väntan är det nu äntligen dags för PC-spelarna att ta del av det vi på Gamereactor anser vara tidernas bästa spel, men håller det verkligen måttet?

The Last of Us: Part IScore

The Last of Us: Part I

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Petters ögon har blivit alldeles sprängröda och vattniga, igen, när han för en fjärde gång tillbringat 15 underbara timmar tillsammans med Naughty Dogs odödliga mästerverk...



Loading next content