Svenska
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Här är Overwatch League 2022 supportrollstjärnor

Och de fyra lag som redan har eliminerats från slutspelet.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Overwatch League-slutspelet för 2022 är i full gång och hittills har de verkligen varit ganska överraskande. Några av de bästa lagen i hela ligan har antingen eliminerats eller befinner sig i elimineringsförhållanden för närvarande, och utöver det har vi supportrollstjärnorna att prata om och fira.

Från och med Role Stars-priset är årets vinnare för kategorin Support: Dallas Fuels Hyeon-Seok "Chiyo" Han, Los Angeles Gladiators Jin-Seo "Shu" Kim, Shanghai Dragons Min-Chul "Izayaki" Kim och Dallas Fuels Jun "Fielder" Kwon.

När man ser tillbaka på själva turneringen är de fyra lag som redan har slagits ut Philadelphia Fusion, Atlanta Reign, Toronto Defiant och de regerande mästarna, Shanghai Dragons.

Detta gör att bara åtta lag fortfarande kämpar om titeln, varav två kommer att åka hem i kväll. Nästa knockout-spel kommer att se Los Angeles Gladiators ta sig an San Francisco Shock, innan Hangzhou Spark möter Florida Mayhem. Förloraren går hem, medan vinnaren kommer att möta förloraren av antingen London Spitfire vs. Houston Outlaws eller Seoul Dynasty vs. Dallas Fuel.

Overwatch 2

Relaterade texter

Overwatch 2Score

Overwatch 2

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Blizzards uppföljare är här, men hur står det sig som uppföljare till ett av det senaste decenniets bästa multiplayer-spel?

0
Cowboy Bebop-skins på väg till Overwatch 2

Cowboy Bebop-skins på väg till Overwatch 2

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

I en ny Overwatch 2-trailer presenteras ett nytt samarbete, nämligen med Cowboy Bebop, där det ikoniska introt från denna 90-talsanimé återskapats. Det handlar som du nog...



Loading next content