Svenska
Gamereactor
nyheter
Shazam! Fury of the Gods

Här är några tidiga intryck av Shazam! Fury of the Gods

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Fram med saltkaret allihop, för här kommer några tidiga omdömen till Shazam-uppföljaren Fury of the Gods - och som med många tidiga omdömen på sociala medier är responsen till David F. Sandbergs tvåa väldigt positiv. Vad kritiker säger i slutändan får vi vänta med när filmen får premiär nästa vecka, men under tiden kan du läsa lite om vad amerikanska kritiker har sagt om superhjälterullen på Twitter.

Screenrants Joseph Deckelmeier förklarar exempelvis att han fick precis det han ville ha av en varm superhjältefilm och Anthony från The Movie Podcast älskar energin i filmen. Cinemablend-skribenten Eric Eisenberg var också imponerad av några kreativa beslut, medan Gabriella Geisinger (Digital Spy) menar att filmen faller i samma fälla som många andra superhjälterullar snubblar i - en CGI-gegga till tredje akt. Du kan hitta mer intryck här. Shazam! Fury of the Gods får svensk premiär den 15 mars. Är detta en DC-rulle du är taggad på att se på bio?

HQ

Relaterade texter

0
Zachary Levi vill gärna spela Shazam igen

Zachary Levi vill gärna spela Shazam igen

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Det nya DCU inleds på allvar år 2025 när Superman: Legacy släpps, men fram till dess undrar många fans och även de som spelat vissa karaktärer vilka som kommer få...

Shazam! Fury of the Gods

Shazam! Fury of the Gods

FILMRECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

DC Films har precis släppt en Shazam-film som inte har nånting att göra med den sex månader gamla Black Adam-filmen från samma studio. Sug på den du... Bered dig på koncentrerad vrålidioti!



Loading next content