Svenska
NYHET - SPONSRAT INNEHåLL

Här är allt du bör veta om Call of Duty: Modern Warfare III

Actionuppföljaren släpps i sin helhet denna vecka, och vi kollar nu in varför du har något spännande att se fram emot...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Nu är nästa kapitel i Call of Duty-serien snart här. Call of Duty: Modern Warfare III lanserades delvis i slutet av förra veckan, vilket gjorde det möjligt för de som förhandsbokat att uppleva kampanjen tidigt, och släpps officiellt till PC, Playstation 4 och 5, Xbox One och Xbox Series S/X den 10 november 2023. Med denna lansering nära förestående har vi nu riktat vår uppmärksamhet mot spelet för att förklara varför du bör vara förväntansfull.

Från att kika på den nya actionfyllda kampanjen där kapten Price och Task Force 141 kämpar för att förhindra Makarovs förvridna planer, hela vägen till en multiplayerupplevelse som tar tillbaka klassiska banor från 2009 års Call of Duty: Modern Warfare 2 för en nostalgitung utflykt, har denna del i serien även ett omfattande zombieläge som innehåller några av de största fienderna vi någonsin har sett i serien.

Så, med mycket att se fram emot, se till att kolla in vår praktiska All You Need to Know-video nedan, för en glimt av varför du inte vill missa Call of Duty: Modern Warfare III.

HQ
Call of Duty: Modern Warfare III

Relaterade texter

Call of Duty: Modern Warfare IIIScore

Call of Duty: Modern Warfare III

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Årets upplaga av Activisions hyperpopulära actionmonolit är släppt och det råder noll tvekan om att det är det svagaste i spelseriens mångåriga historia. Petter har recenserat...Loading next content