Svenska
Gamereactor
nyheter
Atomic Heart

Här är alla Achievements och troféer till Atomic Heart

Ryska Mundfish kommande actionäventyr har premiär på tisdag och vi har har nu hela listan över alla dess utmaningar...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Om du gillar Achievements och troféer har Exophase något intressant att erbjuda. De har nu avslöjat hela listan med alla utmaningarna i den kommande titeln Atomic Heart.

Som vanligt finns det små spoilers med i listan, men eftersom det är ett singelplayer-spel kan en hel del av dem tjänas in genom att bara spela äventyret, med högre svårighetsgrader som ger extra poäng/troféer. Det verkar dock finnas andra utmaningar också, som att samla vapen och tillverka många olika saker.

Totalt finns det 42 Achievements och troféer (fördelade på 30 brons, åtta silver, tre guld och en platinum). Vill du kolla Achievements så hittar du dem här, och troféer finns här.

Angående just Atomic Heart, så kunde vi igår berätta att kompositören Mick Gordon donerar sitt arvode från spelets soundtrack för att hjälpa Ukraina.

Atomic Heart

Relaterade texter

Atomic HeartScore

Atomic Heart

RECENSION. Skrivet av Joakim Sjögren

Atomic Heart är snyggt och fullt av action, men under den polerade ytan väntar även finurliga pussel och givande rollspelselement. Jocke Sjögren har betygsatt Mundfishs debutspel...

1
Ny Atomic Heart-trailer visar kommande DLC

Ny Atomic Heart-trailer visar kommande DLC

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Förra månaden gav Mundfish oss en liten titt på det nya området som första Atomic Heart-expansionen ska erbjuda, men vi kommer inte behöva möta samma gamla fiender i den....



Loading next content