Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
NYHET - SPONSRAT INNEHåLL

Häng med oss och fira Elden Rings nordiska jubileumsevenemang till helgen

Vi kommer att följa firandet på Red Bull Gaming Sphere i Stockholm på lördag och tycker du ska vara med...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Det har faktiskt nästan gått ett år sedan Bandai Namco och FromSoftware släppte Elden Ring. Det känns verkligen inte som det eftersom vi - utan tvekan många av er - fortfarande spenderar vår tid i Lands Between, avslöjar hemligheter och tar oss an de många bossar och fiender som kallar fantasyvärlden sitt hem.

HQ

För att markera ettårsdagen av Elden Ring har Bandai Namco och FromSoftware planerat ett stort evenemang i Stockholm till helgen, där olika influencers, streamers och community-medlemmar besöker Red Bull Gaming Sphere för att delta i en samling tävlingar, PvP-turneringar, tävlingar och mycket mer. Allt lördagen den 25 februari.

Live-showen och firandet av ettårsjubileumet äger rum klockan 16:00 och kommer livestreamas runt om i världen, och vi tänker både följa och återstreama evenemanget som en del av en särskild Gamereactor Live-helgupplaga.

Se till att följa med oss för den fyra timmar långa showen på lördag, och du hittar all action på GR Live-hemsidan.

Elden Ring

Relaterade texter

Elden RingScore

Elden Ring

RECENSION. Skrivet av Joakim Sjögren

Två år, åtta månader och 14 dagar. Så längesen var det From Software presenterade sitt nya projekt under E3 2019, och nu har vi på Gamereactor äntligen fått besöka landet "Däremellan" för att få svar på frågan vi grubblat på sedan dess - Hur bra är Elden Ring?

0
Ray tracing i Elden Ring är trasigt

Ray tracing i Elden Ring är trasigt

NYHET. Skrivet av Petter Hegevall

Spelare har sedan releasen av From Softwares omtyckta actionrollspel skrikit sig hesa över Ray tracing och med patchen 1.09 har RTX äntligen rullats ut, men ännu en gång...Loading next content