Svenska
Gamereactor
esports
Tekken 8

Guild Esports värvar Tekken 8 spelare

Awais har anslutit sig till laget på ett 12-månaderskontrakt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Den David Beckham-stödda, Londonbaserade e-sportorganisationen Guild Esports har meddelat att den går in på ännu en tävlingsscen. Laget har skrivit på ett 12 månader långt kontrakt med en spelare som förhoppningsvis kommer att representeraTekken 8 Guild under den kommandeEsports World Cup och därefter.

Guild kommer att stödja Awais när han ser ut att säkra en plats i det stora Saudi-baserade evenemanget i sommar, och på tal om beslutet att gå in i konkurrenskraftiga Tekken, sa Guild s VD Jasmine Skee:

"Vi har väntat på rätt tillfälle att gå in i Tekken, och med det kommande Esports World Cup och lanseringen av Tekken 8 är det nu det perfekta tillfället. Det är ett bevis på vår e-sportprestige att vi har kunnat locka en spelare av Awais kaliber till Guild, och vi ser fram emot att se honom tävla i en Guild-tröja."

Detta kommer också eftersom Guild nyligen skrev på en Rennsport -lista för att tävla i ESL R1-scenen och på Esports World Cup också.

Tekken 8

Relaterade texter

Tekken 8Score

Tekken 8

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Soul Calibur får ursäkta, men Bandai Namcos allra främsta strykpåsar är nu tillbaka för att återigen banka varandra sönder och samman...Loading next content