Svenska
Gamereactor
nyheter
Assetto Corsa

GRTV: Petter är tillbaka i Assetto Corsa (och han är arg)

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Assetto Corsa... Det var verkligen inte igår. Petter är tillbaka i Kunos gamla klassiker från 2013 och i dagens Racing Dreams-klipp kör han en M3 GT3 på italienska banan Mugello och får känna på artificiell intelligens som känns väldigt korkad, väldigt gammal.

Gamereactors 6DOF Full motion-racingrigg består av ett SR2-system från svenska Simrig som monterats på en Modus Ultimate från Swedish Rig Design och sen placerats ovanpå en Traction Plus Platform från Next Level Racing. Detta drivs av en HP Omen 45L med AMD Ryzen 9 och AMD 6950 XT Red Devil, och i monitorväg använder vi oss av tre stycken LG CX 55" Oled-TV:s. Rattbasen är en Fanatec DD2 med en Podium M4 GT-ratt och Heusinkvelds Ultimate Plus-pedaler.

Racing Dreams är en serie videosnuttar samt artiklar där chefredaktör Petter Hegevall delar med sig av sitt brinnande intressen for simulatorracing och du ser dessa videos varje tisdag samt fredag här på Gamereactor.

Videon ser du nedan:

HQ

Relaterade texter

0
Assetto Corsa Ultimate Edition ute nu

Assetto Corsa Ultimate Edition ute nu

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Kunos Simulazioni och 505 Games meddelar att de nu släppt en Ultimate Edition-utgåva av Assetto Corsa både som fysisk och digital utgåva till Playstation 4 och Xbox One,...Loading next content