Gamereactor Sverige. Dagsfärska nyheter, tunga artiklar, intervjuer, personliga bloggar, intressanta forumdiskussioner och rättvisa recensioner. Gamereactor är Sveriges största speltidning- och spelcommunity Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska

Anmäl Dig Nu

Logga först in med ditt Gamereactor-konto för att delta i turneringen.

Gamereactor Nordic Discord

VÄLKOMMEN TILL VÅR GRAN TURISMO 7-TURNERING

Support: [email protected] and on Discord

Om du är den snabbaste Gran Turismo-föraren i Norden har du chansen att vinna en Playstation 5, en prenumeration på Playstation+, GT7-prylar och Thrustmaster-utrustning! För dem som inte är snabbast finns det inte mindre än tre RIG 700HS-headsets och 5x prenumerationer på Playstation+ i en gemensam prispott för de 100 första som anmäler sig.

Den här gången åker vi till Goodwood i England för att spela eventet Clubman+. Detta innebär vissa begränsningar och krav, men är också ett utmärkt sätt för dig att visa upp dina färdigheter och din förmåga att utnyttja varje tum av asfalten. Spelet ställer vissa krav på pp-rating, däck och så vidare som måste följas för att banan ska kunna beträdas. Se till att du registrerar hela körningen, inklusive resultattavlor, så vi kan verifiera din tid. Du måste också lägga till GamereactorLive i din vänlista.

Eftersom spelet är ute till både PS4 och PS5 kan du delta även om du inte har en next-gen-konsol.

Anmälningarna börjar den 4 mars 2022 och turneringen startar den 4 mars 2022, då det kommer att vara möjligt att mata in dina tider. Det kommer dock att ta några timmar innan du kommer till den plats i spelet där du kan låsa upp och köra runt på Goodwood racing circuit, men du kan alltid uppdatera din tid flera gånger. Resultattavlan för turneringen kommer att förbli dold fram till en vecka innan turneringen avslutas.

Om du har några frågor kan du kontakta oss på [email protected] och Discord

REGLER

Gran Turismo 7 finns endast till Playstation 4 och Playstation 5

Spela evenemanget Clubman+ på Goodwood Circuit och kör så snabbt du kan. Det finns ett antal krav i spelet som måste följas för att få tillgång till banan, bland annat bilbegränsningar.

Inmatningsalternativ kommer att vara tillgängliga från den 4 mars och du kan alltid uppdatera din tid. Du måste vara anmäld till turneringen först innan du kan få tillgång till detta. Turneringen avslutas den 9 april klockan 23:59.

Anmälningarna börjar den 4 mars 2022. Turneringens resultattavlor kommer att bli offentligt tillgängliga en vecka innan turneringen avslutas.

Endast lagliga medborgare från Danmark, Norge, Sverige och Finland och som är bosatta i ett av dessa fyra länder med folkbokföringsadress kan delta. Priserna skickas endast till dessa fyra länder. Du måste också lägga till GamereactorLive i din vänlista.

Om du har några frågor kan du kontakta oss på [email protected]

Deltagarna måste vara över 16 år.

Kom ihåg att spara en skärmdump av din tid, inte bara snabbaste varvtid, samt en video av allt. Vinnaren måste få sin tid verifierad via skärmdump + video av hela körningen om det inte finns någon leaderboard online. Om ingen video har spelats in är tiden ogiltig. Skärmdumpar och video kan begäras under hela turneringen, inte bara i slutet. Endast tider som kan verifieras är tillåtna, vilket innebär att Gamereactor tar bort alla tider som inte kan verifieras från turneringens topplista.

PRISER


  • Första plats: Playstation 5 + Thrustmaster T248 + GT7 T-shirt + vattenflaska
  • Andra plats: 12 månader Playstation Plus + GT7 T-shirt + vattenflaska
  • Tredje plats: 3 månader Playstation Plus + GT7 T-shirt + vattenflaska


Bland de 100 första som anmäler sig kommer vi att lotta ut 5x Playstation Plus-prenumerationer på tre månader samt 3x1 RIG 700HS trådlösa lättviktsheadset. När ditt namn har dragits till något av dessa priser kommer det att tas bort, så det är bara möjligt att vinna en av sakerna, inte båda.

Gran Turismo 7 signed players

Användarnamn för kontoLand
Jarneldk
Hairybandicootfi
Herrnilsson10se
therealdeadonese
Mhm66dk
Xavierk24se
Lambolassese
Jii1984fi
ttvhydrabenjamindk
Dodeligo123se
jakob3kdk
Yenzn3no
Jacketfi
SubuTexWiller83 fi
Ankjaerklugdk
Juhldk
Brochdk
Roevhaltse
Martuz-87dk
Cstedtse
peek00se
Swaggervestdk
Varatterifi
Timberjimdk
Speedboyse
Amondelfi
RONKI Tonkise
Dartarnixusno
ZodiacDavese
Thorellskise
Ghostdkdk
Iscarlno
Mr.Gagano
TRDETTSno
Zetorfi
gtasuyse
Vatossdk
phedoxse
mrMarcuzse
tedaxe1se
Har inte fått det ännuse
Va25se
ICDeadPplse
Mract0r se
wlf811se
Gamereactortvdk
peritassno
nikomaatta1991fi
Börje Bråttomse
UltraHorizonno
Skrukse
Mathias_F-96dk
Nikodk
EKIPASAfi
Grmrdk
cubieDKdk
Firrepinnendk
Feffe1312dk
TgTenkafi
GVG-Slass89dk
Hemulifi
tparisse
Glendrixdk
Chainsaw_LTUdk
markusVIIfi
Sarge_Tdk

Gran Turismo 7 leaderboard Top 10

RangAnvändarnamn för kontoTimePlattformLand
1Jarnel02:38.356PS5dk
2Hairybandicoot02:40.557PS5fi
3Herrnilsson1002:42.983PS5se
4therealdeadone02:44.903PS4se
5Mhm6602:47.059PS4dk
6Xavierk2402:49.646PS4se
7Lambolasse02:54.466PS5se
8Jii198402:54.716PS5fi
9ttvhydrabenjamin02:59.231PS5dk
10Dodeligo12303:02.839PS5se