Svenska
Gamereactor
nyheter
Need for Speed: Shift

Grafikduell: Shift vs Grid

Vilket banracingspel är snyggast?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Race Driver: Grid var världens snyggaste racingspel när det släpptes. Det såg magiskt ut med underbar modellering och ljuseffekter man kunde dö för. Grid är fortfarande väldigt snyggt och utklassar fortfarande det mesta i genren, även nya spel. Race Pro hade inte en suck, inte heller Ferrari Challenge, Midnight Club: Los Angeles eller Need for Speed: Undercover.

Need for Speed: Shift

Nu ser det dock ut som att det 15 månader gamla Race Driver: Grid kommer att puttas ned från tronen av Slightly Mad Studios kommande Need for Speed: Shift. Det är förvisso svårt att säga säkert genom att bara stirra på stillbilder (nedan) men vi på redaktionen har jämfört dem idag, i spelbar form, och är eniga. Shift tar täten... eller vad tycker du?

Need for Speed: Shift

Bilderna är tagna från Xbox 360-versionerna av Race Driver: Grid och Need for Speed: Shift.

Need for Speed: Shift

(De jämförande bilderna med Forza 2 (längst ned) är betydligt mindre relevanta än Grid-jämförelsen. Forza 2 är trots allt lastgammalt och istället borde vi givetvis ha jämfört Shift med Forza 3, tyvärr har det ännu inte dykt upp. När det kommer utlovar vi nya bilder.)

Need for Speed: Shift
Need for Speed: Shift
Need for Speed: Shift

Relaterade texter

Need for Speed: ShiftScore

Need for Speed: Shift

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Petter har satt sig bakom ratten på en toktrimmad EVO IX och gett sig ut för att tukta asfalten i Need for Speed: ShiftLoading next content