Svenska
Gamereactor
nyheter
Need for Speed: Shift

Grafikduell: Shift vs Dirt 2

Är Codemasters nya snyggare än Shift?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vår grafikjämförelse från igår (Shift vs Grid) blev ultrapopulär. Många ville kika på våra egentagna bilder, jämföra, kommentera och diskutera vilket banracingspel som faktiakt är snyggast i genren. Vinnaren var Shift, som faktiskt är supersnyggt trots att det är en simulator och därmed använder klart mer hårdvarukraft till att räkna ut avancerade mönster för spelets realistiska bilfysik. Något som ett arkadmässigt spel som Grid gör i klart mindre utsträckning. Men tekniken går ju som sagt framåt, och för varje år som går blir spelen lite snyggare då många utvecklare hela tiden lär sig att nyttja mer och mer av våra konsolers inbyggda kraft.

Need for Speed: Shift

Igår frågade många av er läsare om Colin McRae: Dirt 2 inte var snyggare än Need for Speed: Shift. En svår fråga. För även om båda spelen innehåller snabba bilar och arga datormotståndare är det ena ett arkadglättigt rally-spel proppat med extremsport-events, grus och frän menymusik - medan det andra är en gravallvarlig racingsim där all racing körs på snustorr asfalt. Men, trots detta och trots att det varit ohyggligt svårt att ta bilder som ens liknar varandra ens lite - har vi pysslat hela morgonen med lite jämförelse-bilder mellan just Shift och Dirt 2. Samtliga bilder är tagna från recensionsversionerna av spelen, båda till Xbox 360.

Need for Speed: Shift

Vilket spel tycker du är snyggast?

Missade du Petters intryck från hans 24-timmars-pass med Need for Speed: Shift? Surfa då vidare till hans blogg och läs om hur bra Slightly Mad Studios simulator kommer att bli.

Need for Speed: Shift
Need for Speed: Shift
Need for Speed: Shift
Need for Speed: Shift

Relaterade texter

Need for Speed: ShiftScore

Need for Speed: Shift

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Petter har satt sig bakom ratten på en toktrimmad EVO IX och gett sig ut för att tukta asfalten i Need for Speed: ShiftLoading next content