Svenska
Gamereactor
nyheter
God of War: Ragnarök

God of War: Ragnarök-skaparna tackar och hedrar fans i ny video

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Under de veckorna före och efter lanseringen av God of War: Ragnarök har Santa Monica Studio gett oss en serie videos som visar bitar från mästerverkets utveckling, och nu avslutas videoserien med att fokusera på någon annan som varit mycket viktig under det ansträngande arbetet.

Som rubriken avslöjar handlar den senaste videodagboken om spelarnas och fansens roller i skapandet av God of War: Ragnarök. Här tackar utvecklarna för allt stöd de fått och vi får se några exempel på hur fansen hjälpt dem genom både bra och dåliga dagar med fina budskap, fantastisk fanart, frän cosplay, animerade filmer och vad det nu kan vara.

Brukar du dela med dig av ditt engagemang för spel på något sätt?

HQ
God of War: Ragnarök

Relaterade texter

God of War: RagnarökScore

God of War: Ragnarök

RECENSION. Skrivet av Joakim Sjögren

Att följa upp en succé är inte alltid det enklaste, men i fallet God of War: Ragnarök känns det som om Santa Monica Studio trivs som allra bäst när förväntningarna är som störst. Vi har betygsatt Kratos senaste kapitel, och det här är sannerligen en saga du inte vill missa.

1
Rykte: God of War: Ragnarök utökas med DLC

Rykte: God of War: Ragnarök utökas med DLC

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Förra veckan uppmärksammades en platsannons för en combat designer hos Santa Monica Studio, vilket indikerade att studion börjat arbeta på en uppföljare till God of War:...



Loading next content