Svenska
Gamereactor
nyheter
Ghost of Tsushima

Ghost of Tsushimas kommande flerspelarläge innehåller inga mikrotransaktioner

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Igår kväll chockerade Sucker Punch och Sony oss all med ett riktigt trevligt avslöjande. Ghost of Tsushima får ett flerspelarläge senare i höst, helt utan extra kostnad för alla som äger spelet. Men gratis låter alltid lite för gott och många började genast spekulera att Sony vill mjölka det otroligt populära samurajspelet och planerar på att introducera tonvis av mikrotransaktioner till det nya spelläget. Men så blir icke fallet.

IGN frågade nämligen dem och en representant för Sony svarade att flerspelarläget inte kommer att inkludera några mikrotransaktioner och att de inte har några som helst planer på att introducerade dem senare heller:

"There are no microtransactions in Ghost of Tsushima: Legends, and we have absolutely no plans to add them. All of the content is unlocked through play."

De goda nyheterna blev precis ännu bättre och nu finns det ingen anledning att missa denna underbara samurajberättelse. Tror du Ghost of Tsushima blir än bättre med ett gäng vänner?

Relaterade texter

Ghost of TsushimaScore

Ghost of Tsushima

RECENSION. Skrivet av André Wigert

Wigert har tryckt en fräsig rishatt över hjässan och lirat skiten ur den efterlängtade grafikbomben Ghost of Tsushima...



Loading next content