Svenska
Gamereactor
nyheter
Ghost of Tsushima

Ghost of Tsushima har nu sålt i nästan tio miljoner exemplar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det har gått ganska bra för Ghost of Tsushima sedan det släpptes i juli 2020, spelet uppskattades av såväl kritiker som spelare och nu har man nästan nått en ny milstolpe. Ghost of Tsushima har nu sålts i 9,73 miljoner exemplar för att vara exakt så man närmar sig alltså tio miljoner med stormsteg.

I samma veva som försäljningssiffrorna presenterades passade Sucker Punch också på att presentera lite annan rolig statistik från spelet under de två år det vart ute på marknaden. 78 miljoner foton har tagits, 75,18 miljoner rävar har klappats på, 91,4 miljoner Legends mode-uppdrag har spelats,540 miljoner dueller har startats och den sammanlagda speltiden är 6437 år. Inga dåliga siffror det inte och det lär sannolikt ha ökat ännu mer till dess att spelet fyller tre nästa år.

I dagsläget vet vi inte om Ghost of Tsushima kommer få någon uppföljare men med tanke på försäljningssiffrorna så lär en uppföljare inte vara helt otänkbar.

Ghost of Tsushima
Många timmar har det blivit i Ghost of Tsuhsima världen över.

Relaterade texter

Ghost of TsushimaScore

Ghost of Tsushima

RECENSION. Skrivet av André Wigert

Wigert har tryckt en fräsig rishatt över hjässan och lirat skiten ur den efterlängtade grafikbomben Ghost of Tsushima...

Rise of the Ronin vs Ghost of Tsushima

Rise of the Ronin vs Ghost of Tsushima

ARTIKEL. Skrivet av Marie Liljegren

Ljudet av två välslipade katanas som möts ljuder under körsbärsträden. Vida kimonos fladdrar i vinden medans de rosa blombladen faller från trädkronorna. Det kan bara bli...Loading next content