Svenska
Gamereactor
nyheter
Ghost of Tsushima: Director's Cut

Ghost of Tsushima: Director's Cut har fått en stark PC-premiär

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Bara några månader efter utannonseringen finns Ghost of Tsushima: Director's Cut nu ute till PC via Steam. Det är det tredje Playstation-spelet som släpps till PC i år - där de andra båda var de extremt populära Helldivers 2 och Horizon: Forbidden West.

Ghost of Tsushima har fått en fin start och är för närvarande det bäst säljande spelet på Steam, före Helldivers II, Hades 2 och Baldur's Gate 3, och har i skrivande stund dessutom fler samtidiga spelare med en topp på nästan 60 000 personer.

Ghost of Tsushima: Director's Cut har övervägande positiva användarrecensioner, men det finns också hundratals negativa recensioner, varav de flesta verkar bero på Playstation Network-kravet för att spela multiplayer-delen av spelet. Trots att PC-gamers sannerligen inte är främmande för att logga in på sekundära tjänster har Sony fått en dålig start efter lanseringen av Playstation Network till PC med Helldivers II-debaclet.

En användare skriver "I purchased this game on Steam to play it on Steam. I do not want to link or create an PSN account. Absurd behavior from Sony". Ytterligare en annan kort och gott "Positive review not available in your region".

Ghost of Tsushima: Director's Cut
Klädd för samurajäventyr till PC.

Relaterade texter

Ghost of Tsushima: Director's CutScore

Ghost of Tsushima: Director's Cut

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Sucker Punch Playstation 4-höjdare har fått en uppdatering och en hel del nytt innehåll. Är resan till det feodala Japan värd att göra igen?Loading next content