Svenska
Gamereactor
lifestyle

George R.R. Martin har inte gjort några större framsteg med The Winds of Winter

Detta är något som författaren har erkänt, men det kommer sannolikt inte att imponera på fansen.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det handlar om att ta sig tid att göra något så bra som möjligt, och sedan tar det 12 år att skriva en bok. George R.R. Martin har fått utstå en hel del kritik för den tid han tar på sig för att skriva The Winds of Winter, den sjätte boken i sagan om Isens och eldens sång.

I ett nytt avsnitt av Bangcast tillsammans med The Last Kingdom-författaren Bernard Cromwell delar Martin med sig av en uppdatering om hur det går med boken. För att uttrycka det rakt på sak, det ser inte bra ut.

"Jag önskar att jag kunde skriva lika snabbt som [Bernard Cornwell], men jag är 12 år sen med den här jävla romanen och jag kämpar med den. Jag har ungefär 1 100 sidor skrivna men jag har fortfarande hundratals sidor kvar. Det är en stor mamma till en bok av någon anledning. Kanske borde jag ha börjat skriva mindre böcker när jag började med det här men det är tufft. Det är det som dominerar större delen av mitt arbetsliv.

Det här kan låta som många sidor, men redan i december 2022 sa Martin att han hade gjort samma antal sidor med hundratals kvar. Det är inte precis ett gott tecken, och med tanke på att det finns en annan bok att gå efter The Winds of Winter, har de flesta antagit att de aldrig kommer att läsa slutet av historien som George R.R. Martin avsåg.

Detta är en annons:
George R.R. Martin har inte gjort några större framsteg med The Winds of Winter


Loading next content