Svenska
Gamereactor
nyheter
EA Sports PGA Tour

Gamereactor Live: Idag vankas det EA Sports PGA Tour

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Masters-helgen ligger bakom oss, men det betyder inte att det inte finns golf att se fram emot. EA lanserade nämligen nyligen sin återkomst till den digitala golfvärlden i form av EA Sports PGA Tour, och många av er har säkert redan tagit er till de mest historiska och ikoniska banorna runt om i världen för att testa er själva mot de bästa golfarna.

I dagens GR Live kommer vår brittiska redaktör Ben Lyons vara värd och ska då spela igenom en timme av EA Sports PGA Tour, allt med start vid den vanliga tiden 16:00 på GR Live-hemsidan.

Se till att dyka förbi, och kika gärna på trailern för spelet nedan.

HQ
EA Sports PGA Tour

Relaterade texter

0
EA Sports PGA TourScore

EA Sports PGA Tour

RECENSION. Skrivet av Johan Vahlström

Gamereactors egen sportnörd har satt tänderna i det senaste golfspelet signerat EA... Hur bra är egentligen EA Sports PGA Tour?

0
EA Sports PGA Tour försenas till april

EA Sports PGA Tour försenas till april

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Det är bara tre veckor kvar till lanseringen och vi gissar att de flesta av er börjat bli mer och mer förväntansfulla inför premiären av EA Sports PGA Tour och att ingen...

1
Se den första glimten av EA Sports PGA Tour

Se den första glimten av EA Sports PGA Tour

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Electronic Arts har inte sagt ett pip om EA Sports PGA Tour efter att de försenade titeln tills i mars 2023, men vi ska tydligen förvänta oss att få se och höra betydligt...



Loading next content