Svenska
Gamereactor
nyheter
War Thunder

Gamereactor Live: Idag spelas War Thunders nya La Royale-uppdatering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Nyligen utökade Gaijin Entertainment sitt krigsspel War Thunder med en helt ny uppdatering kallad La Royale. Den här, liksom några av de andra stora uppdateringarna tidigare, till exempel Drone Age, innehåller inte bara nya fordon, utan även ytterligare mekanik och grafiska uppdateringar.

Till att börja med kan vi nu använda befästningsmekanik i sjöslag, samt att vi fått nya flare- och flygeffekter för raketer och missiler. Det finns även mer realistiska träffmärken för vissa typer av stridsvagnsgranater, funktionella värmare i bepansrade fordon och mycket mer.

När det gäller de nya fordonen finns det nya flygplan, markfordon och slagskepp för de flesta länder, och om detta inte är tillräckligt för att få dig upphetsad, bör de två nya platserna Iberian Castle och Franz Josef Land förhoppningsvis fylla din aptit.

För att kolla in allt detta i praktiken, se till at besöka GR Live-hemsidan vid den vanliga tiden 16:00, där vår brittiska redaktör Ben Lyons är värd och ska spela en timme av War Thunders La Royale-uppdatering.

HQ
War Thunder

Relaterade texterLoading next content