Svenska
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Warzone 2

Fuskares fallskärmar utlöser inte i Call of Duty: Warzone 2

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det finns många kreativa sätt att försöka hantera och mota bort fuskare i multiplayerspel. Vem minns till exempel inte hur Valve försökte appellera till vår moraliska kompass när de delade ut glorior till alla spelare som inte använt fusk i Team Fortress 2? Activision kör dock på den något blodigare varianten till deras populära skjutare Call of Duty: Warzone 2.

Har du någon form av fusk aktiverat i Warzone 2 ska en battle royale-match numera börja och sluta med fallskärmshoppet och ett följande "splat". Döpt efter ljudet en kropp gör när den möter marken efter en omvänd himlafärd ska antifusk-systemet Splat samla in data från fuskare istället för att bara stänga av dem (så som Activison gjorde med 14 000 spelare i augusti).

Detta är det senaste i raden av spelbrytande antifusk-verktyg som implementerats i Call of Duty. Tidigare har bland annat fuskare blivit blinda för motståndare, utsatts för kloner eller helt blivit ifråntagna sina vapen.

Call of Duty: Warzone 2
Nicki Minaj och antifusk-system, Warzone 2 har allt!

Relaterade texter

9
Call of Duty: Warzone 2Score

Call of Duty: Warzone 2

RECENSION. Skrivet av Henric Pettersson

Vi har begett oss till Al Mazrah i kampen om att rensa platsen på soldater och stå ensam kvar och satt betyg på upplevelsen...Loading next content