Svenska
Gamereactor
nyheter
Frasier

Frasier återvänder i ny serie i oktober

Denna helt nya sitcom kommer kunna ses på Paramount+, vilket förhoppningsvis betyder att vi kan se den på SkyShowtime i Sverige...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Som du kanske vet kommer den gigantiska 90-talskomedin Frasier att göra comeback senare i år. Producenterna av serien och Kelsey Grammer (exekutiv producent som även spelar huvudrollen) har inte delat med sig av särskilt mycket information om detta nya kapitel i Frasiers liv, men lyckligtvis behöver vi inte vänta så länge till för att se om serien lever upp till sin föregångare.

I en teasertrailer för serien får vi se en presentation som är helt inspirerad av det klassiska Frasier-introt, vilken också avslöjar att den nya serien har premiär på Paramount+ den 12 oktober. Dess slogan lyder:

"Frasier has re-entered the building! No more callers, all-new hang-ups."

Den här gången har Frasier flyttat tillbaka till Boston, där Cheers utspelade sig, den serie som ursprungligen gav upphov till karaktären (Frasier var en spin-off på Cheers). Flera nya karaktärer ska introduceras, men en hel del gamla lär också återvända, och vi kan rimligen förvänta oss gäster - vi håller tummarna för att David Hyde Pierces ljuvligt spelade lillebror Niles gör en återkomst.

Om den nya serien bara är hälften så bra som den ursprungliga Frasier, lär sitcom-fansen ha något fenomenalt att se fram emot. Kolla in teasern nedan.

HQ
Frasier

Relaterade texter

1
Frasier återvänder i ny serie i oktober

Frasier återvänder i ny serie i oktober

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Som du kanske vet kommer den gigantiska 90-talskomedin Frasier att göra comeback senare i år. Producenterna av serien och Kelsey Grammer (exekutiv producent som även...Loading next content