Svenska
Gamereactor
nyheter
Forza Motorsport

Forza Motorsport låter dig öva på banornas svåraste partier

Turn 10:s kommande racingtitel erbjuder ett system som låter dig tillsammans med andra öva lite extra på riktigt kniviga kurvor...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ
HQ

Efter två års tystnad från att Forza Motorsport utannonserades på Xbox-eventet under sommaren 2020, fick vi äntligen se en riktig presentation med gameplay förra månaden under Xbox & Bethesda Games Showcase.

Sedan dess har Turn 10 varit mer öppna om projektet och igår bekräftade de ett nytt sätt att spela online. De introducerar nämligen ett "corner mastery system" som är utformat för att hjälpa dig spara värdefull tid på de "trickiest areas of the track". Det kommer också att finnas en social del av detta, så du ska kunna jämföra dina kurvtider och tekniker med dina vänner online.

Förhoppningsvis kommer detta att leda till att Forza Motorsport-förarna blir bättre på att ta kurvorna på bästa möjliga sätt och helt enkelt pressa tiderna för alla.

Forza Motorsport
Forza MotorsportForza Motorsport

Relaterade texter

Forza MotorsportScore

Forza Motorsport

RECENSION. Skrivet av Conny Andersson

Efter en vecka på racingbanorna är Conny, i sin längsta recension så långt, redo att dela ut betyg till Turn 10:s efterlängtade åttonde del i sin Motorsport-serie...



Loading next content