Svenska
Gamereactor
nyheter
Forza Motorsport 6

Forza Motorsport 6 plockas bort från Xbox Store nästa månad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Forza-serien är idag en racingserie som sedan länge passerat tio delar. Oftast väljer fansen att spela den senaste installationen, men en del har såklart äldre favoriter. Om du hör till dem och har en särskild förkärlek för Forza Motorsport 6 - så kan det vara läge att se till att du har spel och DLC inköpt.

På grund av utgångna licenser kommer spelet nämligen inte längre kunna laddas köpas digitalt från Xbox Store efter den 15 september. Detta gäller även spelets alla expansioner. Du som redan köpt spelet, kommer dock kunna ladda ner allt även i framtiden.

För att ge spelet ett värdigt avsked kommer alla med Xbox Live Guld kunna ladda ner och spela det gratis fram till och med den 15 september och det är även största rean hittills på spelet och alla expansioner under samma period. Kommer du passa på att njuta en sista gång av Forza Motorsport 6 och tycker du detta är ett schysst sätt att sköta bortplockandet på?

Forza Motorsport 6

Tack TeamVVV

Relaterade texter

Forza Motorsport 6Score

Forza Motorsport 6

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Är det bättre än den snåla föregångaren? Redaktionens egen racinggalning har satt tänderna i Microsofts sexa...Loading next content