Svenska
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Fnatic gör en förändring i sin CS: GO-lista inför IEM Dallas

På grund av att Krimz inte kan delta i evenemanget trappar F0rest upp.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Med IEM Dallas inställd på att starta om några dagar har Fnatic meddelat att det gör en mindre förändring i sin Counter-Strike: Global Offensive-lista. På grund av att Freddy "KRIMZ" Johansson inte kan delta i evenemanget kommer Patrik "f0rest" Lindberg att ansluta till laget och fylla i den tomma platsen på den aktiva listan.

"På grund av personliga skäl och den begränsade tiden mellan evenemangen kan @Krimz inte delta i IEM Dallas. Till fansen, var säker på att han kommer tillbaka på servern innan du vet ordet av!

Med det sagt, ge ett varmt välkomnande tillbaka till en Counter-Strike och FNATIC-legend, @f0rest, som kommer att ersätta Krimz.

Vi är glada över att se dig tävla på LAN igen och uppskattar att du går in med så kort varsel ".

Fnatic kommer att starta sin IEM Dallas-kampanj mot Mouz den 29 maj kl 18:15 BST / 19:15 CEST. Var noga med att fånga åtgärden när den utvecklas här.

Counter-Strike: Global Offensive
Photo: Fnatic

Relaterade texter

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar i PC-versionen...

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar...



Loading next content