Svenska
Gamereactor
nyheter
MultiVersus

Flera kommande MultiVersus-karaktärer har läckt

Och den här gången har personen som hittat dem backat upp detta med bildbevis och källhänvisningar i spelets data...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Om du betraktar det som spoilers vilka karaktärer som är på väg till MultiVersus, så bör du sluta läsa här och kolla någon annan av våra nyheter och texter istället.

Är du kvar? Ok, då kan vi berätta att X-användaren AusilMV ägnat sig åt datagrävande och hittat mängder av ganska spännande bevis över vad som är på gång till spelet. Faktiskt tillräckligt spännande för att personens konto ska vara i farozonen eftersom det blivit anmält flera gånger under gårdagen och tvingats ta bort bilder.

Hur det nu än är med den saken, så finns bevis i filerna för att Daffy Duck, Samurai Jack och Aquaman är på väg, samt till synes också The Powerpuff Girls. Användaren har också delat bilder på kommande skins och avslöjar namnet på flera kommande banor, inklusive The Cat Concerto - vilket är namnet på ett mycket klassiskt Tom & Jerry-avsnitt.

Tills vidare är uppgifterna obekräftade, men AusilMV backar upp sina teorier med bildbevis samt text från spelets filer - vilket ändå tyder på att det åtminstone är sådant utvecklarna funderat på.

Vi recenserade för övrigt MultiVersus igår och vår recension kan du läsa här.

MultiVersus
Har du laddat hem MultiVersus ännu?

Tack Insider Gaming

Relaterade texter

MultiVersusScore

MultiVersus

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Efter ett års frånvaro sedan den hyllade betan togs ned är MultiVersus nu tillbaka igen och vi har kollat in om det nu känns som ett komplett spel...

MultiVersus - betaScore

MultiVersus - beta

RECENSION. Skrivet av Henric Pettersson

Shaggy, Superman, Arya Stark och Lebron James har alla slängts in i ett och samma fightingspel och vi har satt betyg...

Såhär fungerar Agent Smith i MultiVersus

Såhär fungerar Agent Smith i MultiVersus

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

En stor grej med MultiVersus är att Warner Bros och utvecklaren Player First Games kontinuerligt lägger till nya karaktärer från en rad olika spännande filmer, TV-serier,...Loading next content