Svenska
Gamereactor
nyheter
Deadlock

Fler än 90 Deadlock-klipp har läckt ut men Valve säger fortfarande ingenting om saken

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Under förra veckan läckte mängder av klipp och skärmdumpar ut på ett spel som kallas Deadlock och det hävdas att det är nästa stora titel från Valve. Från deras håll är det dock locket på och man har inte överhuvudtaget uttalat sig om saken ännu.

Därmed kan vi inte förrän vi får en officiell bekräftelse från Valve helt säga att Deadlock är nästa stora spel från dem, men vi vet åtminstone så mycket som att det finns en beta-version och att flera element ser ut just som ett Valve-spel. Första läckan kom från X-användaren Gabe Follower som ihop med ett gäng skärmdumpar beskrev spelet som "6 vs 6, användbara förmågor och föremål, Tower defence-mekanik, ett fantasyupplägg med inslag av steampunk, magiker, udda figurer och robotar samt fast travel som påminner om Bioshock Infinite."

Det var då alltså bara början på den massiva läckan, det finns nu ett flertal trådar på sidan 4chan och i skrivande stund har 94 videor läckt ut. Samtliga tagna från betan och in-game filer. Det råder alltså inget tvivel om att Deadlock är på riktigt och det återstår att se när Valve kommer att kommentera det hela.

Vad tror du om Deadlock?

Deadlock
Visst påminner det lite om Overwatch?

Relaterade texterLoading next content