Svenska
Gamereactor
nyheter
Final Fantasy XVI

Final Fantasy XVI får en officiell energidryck

Eikon Elixir ska förhoppningsvis kunna återställa Final Fantasy-entusiasters hälsa motsvarande en potion, och dessutom släcka törsten...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det här med att lansera energidrycker tillsammans med spel blir ett allt vanligare koncept och under de senaste åren har vi bland annat kunna berätta om ett Monster/Halo-samarbete, ett Rockstar/Starfield-samarbete och ett Non Stop/Stalker 2-samarbete. Nu är det dags för ännu ett, då PXL Energy gör Eikon Elixir tillsammans med Final Fantasy XVI.

Det är en sockerfri energidryck smed smak av blåbär och hallon med design baserat på den klassiska Final Fantasy-besten Ifrit som varit stapelvara i serien ända sedan Final Fantasy III samt protagonisten Clive Rosfield. Om designen känns bekant, så beror det på att vår eminente chefredaktör Petter Hegevall har ett finger med i projektet.

PXL-VD:n Ivan Elgstrand kommenterar i pressreleasen:
"Det har varit ett passionsprojekt för oss på PXL och Square Enix att designa produkten och det känns sanslöst kul att äntligen få visa upp det här och vi tror att fans kommer att uppskatta Final Fantasy XVI Eikon Elixir lika mycket som de kommer att gilla spelet."

Eric Folliot, marketing director hos Square Enix, hade också något att säga om samarbetet och lägger till:
"Vi är väldigt glada över detta unika samarbete med PXL Energy och att ta fram en helt ny smak till fans i samband med lansering av Final Fantasy XVI. Vi hoppas att många kommer att tycka om den limiterade burken med spelets hjälte Clive Rosfield och Eikon Ifrit, som säkerligen kommer elda på försäljningen i sommar!"

Den 21:a juni är det lansering och Final Fantasy-drycken kan beställas direkt från PXL samt köpas på ICA, Hemköp och Kandyz. Blir det till att prova en burk för din egen del, och vad gillar du designen?

Final Fantasy XVI
Helsvenskt och superjapanskt på en och samma gång.

Relaterade texter

Final Fantasy XVIScore

Final Fantasy XVI

RECENSION. Skrivet av Conny Andersson

Ett av årets mest storslagna och efterlängtade action-rollspel är äntligen här. Conny har tillbringat några veckor med Square Enixs episka motsvarighet till Game of Thrones...



Loading next content