Svenska
Gamereactor
nyheter
Fable II

Fable II får ny expansion

Dags att återvända till Albion

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Lionhead låter meddela att expansion nummer två till Fable II håller på att färdigställas. Den heter "See the Future" och låter som vanligt dig som spelare fatta en rad avgörande beslut. Expansionen släpps redan nästa månad för 560 Microsoft-poäng (runt 60 kronor) och låter dig återigen träffa försäljaren Murgo som är tillbaka i Bowerstone för att sälja nya obskyra prylar med en lång historia för nya äventyr.

Ett nytt uppdrag är Ghosts of the Snowglobe där man kommer över en liten glob innehållande vad som en gång var en verklig stad i landet Albion . Folket som bodde där har förvandlats till spöken, planlöst dömda att vandra omkring tills någon bryter förbannelsen.

Utöver det finns Cursed Knight om en riddare som förvisats till ett rike bortom de dödas. Nu väntar han bara på en sann hjälte som har styrkan samt viljan att klä ut sig i allehanda märkliga kostymer för att rädda honom från sitt öde. Var beredda på lite brittisk humor.

Till sist är det Colosseum där man äntligen får chansen att visa vilken tvättäkta stridis och hjälte man faktiskt är på den mest ärorika arenan av alla. Vinn dina fighter och fina priser väntar, förlora och du får istället möta döden.

Utöver detta kommer det även att finnas andra småsaker som nya kläder, frisryer, nya trick att lära jycken och annat smått och gott.

Fable II
Fable II
Fable II

Relaterade texterLoading next content