Svenska
Gamereactor
nyheter
Fable (2004)

Fable 2-teaser

Microsoft retar fans av Fable

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Även Fable 2 utannonserades av Microsoft på deras presskonferens. Fable 2 var helt klart en av de större överraskningarna, men visst har man kunnat ana något i och med Microsofts uppköp av Lionhead Studios. Lionhead Studios, med Peter Molyneux i spetsen, valde att presentera spelet genom att visa en liten teaser på dryga en minut.

I detta teaser-klipp kan man ana en hel del förändingar i jämförelse med det föregående spelet. Som exempel verkar man kunna spela som kvinna, vilket vi inte fick tillfälle till att göra i Fable. Teasern avslöjar dessutom att Fable 2 är förlagt i en tidsålder där skjutvapen finns tillgängliga, vilket gör mig misstänksam på att vi antingen har lämnat Albion eller färdats ett par hundra år fram i landets historia.

Spelet har redan fått en officiell hemsida, det är www.fable2.com som gäller. Innehållet är däremot extremt sparsmakat.

Teasern som jag nämnt ovan kan ni ladda ner från denna länk. De som däremot vill åtnjuta teasern i en HD-upplösning kan följa den här länken.

Fable (2004)

Relaterade texter

FableScore

Fable

RECENSION. Skrivet av Bengt Lemne

God eller ond? Du väljer. Årets mest efterlängtade rollspel är här och Benke har levt rövare i Albion...Loading next content