Svenska
NYHET - SPONSRAT INNEHåLL

Få snabb koll på Inkulinati med vår 'Allt du behöver veta'-video

Yaza Games märkliga medeltida strategispel lanserades via Early Access och som Xbox Game Preview den här veckan...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Nyligen lanserade utvecklaren Yaza Games sitt märkliga och bisarra medeltida strategispel Inkulinati som Early Access-titel till PC och som Xbox Game Preview till Xbox. I spelet, där vi uppmanas axla rollen som Inkulinati-skrivare, får du befälet över en armé av skisser och teckningar och ska använda en rad taktiska och strategiska metoder för att besegra motståndarens konstnärliga arméer.

Med en hel samling märkliga och underbara varelser och djur som du kan låsa upp och använda till din fördel, tillsammans med ytterligare varierade mekanismer som förödande Inkulinati-förmågor, finns det mycket att lära sig och behärska i det här äventyret, vilket är anledningen till att vi skapat en behändig All You Need To Know-video för att få dig att komma igång med spelet.

Se till att kolla in videon nedan och se även till att prova Inkulinati själv till PC, Xbox One eller Xbox Series S/X redan nu, särskilt eftersom titeln faktiskt ingår med Game Pass.

HQ
Inkulinati

Relaterade texter

0
InkulinatiScore

Inkulinati

RECENSION. Skrivet av David Hedin

Nästa stora rougelite som ska toppa ner Slay the Spire från att vara mest beroende? David Hedin har delat ut betyg på early access-versionen...



Loading next content