Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Ghost of Tsushima

Expansion till Ghost of Tsushima kan vara på väg, enligt läcka

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det kan komma mer Ghost of Tsushima. Enligt rykten är det nämligen en massiv expansion på väg till Sony Playstation och med massiv så menar vi en expansion i Spider-Man: Miles Morales-storlek, eller Uncharted: The Lost Legacy. Alltså nästan ett helt nytt spel. Namnet på expansionen antas bli Ghost of Ikishima och ryktet säger att det är fokuserat på singleplayer.

Ghost of Tsushima var förstås en kommersiell succé med sina 6,5 miljoner sålda exemplar och spelet har hyllats av både spelare och kritiker. Nu ligger dessutom en filmatisering i närtid så det mesta har helt enkelt gått Sucker Punch väg och en väl tilltagen DLC känns väl därmed fullt rimlig.
Det gäller trots allt att fortsätta att hålla sig relevant, i synnerhet när man har kommit att bli ett av Sonys viktigaste varumärken.

Ryktet, som nu sprider sig som en löpeld i branschen kommer ursprungligen från Shpeshal Nick, som har haft rätt tidigare när han påstått att han vet saker som ingen annan vet. Det ryktas även vara en PC-version av Ghost of Tsushima på väg så det är väl inte omöjligt att vi får se båda släppas någon gång under 2021. Det är förstås bara rykten än så länge men det är samtidigt inga vilda rykten som känns särskilt långsökta, inga högoddsare direkt så få människor hade väl blivit särskilt överraskade om det visade sig ligga någon sanning i dessa. En annan sak som känns fullt rimlig är namnet. Ikishima är nämligen en närliggande mindre ö, som också syntes i Ghost of Tsushima under den pågående mongol-invasionen. Mycket tyder med andra ord på att det kan ligga något i denna påstådda läcka men då ingenting har bekräftats av varken Sucher Punch eller Sony får vi helt enkelt ta det för vad det är tills vidare, rykten.

Vad tror du? Ligger det någon sanning i detta? Och hur sugen är du på att plocka upp katanan igen och återvända till den japanska övärlden?

Ghost of Tsushima

Relaterade texter

Ghost of TsushimaScore

Ghost of Tsushima

RECENSION. Skrivet av André Wigert

Wigert har tryckt en fräsig rishatt över hjässan och lirat skiten ur den efterlängtade grafikbomben Ghost of Tsushima...

4
Dyker Ghost of Tsushima upp på Netflix?

Dyker Ghost of Tsushima upp på Netflix?

NYHET. Skrivet av Måns Lindman

Så kan det faktiskt vara. Playstation-relaterade bilder har nämligen hittats dolda i Netflixappen genom datamining. Det rör sig om foton på både Dualsense och Ghost of...Loading next content