Svenska
Gamereactor
nyheter

Expansion till EVE Online

EVE Online expanderar rejält!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Den uppkommande expansionen till multiplaerspelet EVE Online som går under namnet The Path Kali kommer enligt utvecklarna CCP själva att introducera en innovativ så kallad "Advanced Reactive Content System" (ARCS), inom vilken de politiska landskapen och nationsgränserna kommer att kunna påverkas dynamiskt genom spelarens samlade handlingar. Vilket i sin tur direkt påverkar universums öde och resultarande story.

Utvecklarna CCP kommer förutom det att släppa en nyare version av spelets nuvarande grafikmotor i och med expansionen. Denna updaterade grafikmotor kommer att utnyttja de senaste DirectX 9 funktionerna för att producera överlägsnare och detaljrikare grafik än det nuvarande spelet. Denna insats kräver ett omfattande arbete som handlar om att spelets över trehundra rymdskepp - där varje skepp består av miljontals trianglar - måste modeleras om i en mycket högre upplösning. Spelare kommer sedan att beskåda hur dessa skepp renderas med kraft från per-pixel lightning, HDR, och soft-self shadowing.

Dessutom arbetar utvecklarna parallellt med en ny grafikmotor som går under namnet Trinity II. Denna nya grafikmotor kommer att fullt utnyttja de nya funktioner och optimering som erbjuds av DirectX 10 som kommer att skeppas med Windows Vista.

The Path To Kali kommer vi att stöta på under det andra kvartalet detta år.

Expansion till EVE Online
Expansion till EVE Online


Loading next content