Svenska
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Evil Geniuses ändrar sin inställning till CS:GO

I ett försök att förbättra prestanda krymper det sitt huvudlag och kombinerar sina akademilag.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Evil Geniuses har inte varit det Counter-Strike: Global Offensive lag som det vill vara den senaste tiden. Laget har kämpat för att uppnå resultat och har missat viktiga möjligheter och turneringar på grund av det, och nu i ett försök att motverka och fixa detta ändrar e-sportorganisationen drastiskt sin inställning till CS: GO.

Som noterats i ett uttalande på Twitter får vi veta att laget kommer att krympa sin huvudlista från ett jättestort 15-personerslag till bara 10 spelare, och för att sedan lägga till detta kommer EG att kombinera sina två akademilag (Black och White) till ett, eftersom det ser ut att ytterligare konsolidera sina konkurrenskraftiga ansträngningar på scenen.

Laget konstaterar också att fler reps för sina spelare kommer att vara avgörande för framgång och att det litar på friidrottsdirektören "Valens" och huvudtränaren "Vorborg" som ledare som kan vända skeppet och få EG tillbaka på rätt spår till att vara en dominerande kraft i CS: GO-utrymmet.

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterade texter

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar i PC-versionen...

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar...



Loading next content