Svenska
Gamereactor
lifestyle

Ett LeBron James-museum öppnar i Ohio

Den kommer att täcka basketikonens liv och resa till NBA.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

LeBron James kommer att gå till historien som en av de bästa basketspelarna genom tiderna. Fansen kommer till tidens ände att debattera om LeBron eller Michael Jordan förtjänar titeln GOAT, men även om du faller mer på Jordans sida av argumentet är LeBrons karriär obestridlig.

Och det är värt ett eget museum, tydligen. LeBron James' Home Court är en självguidad rundtur i ett museum tillägnat hans liv och karriär. Den kommer att öppnas i hans hemstad Akron, Ohio, och visa hans resa i och utanför basketen.

"Min dröm har alltid varit att sätta Akron på kartan, så att ha en plats i min hemstad som gör att jag kan dela min resa med mina fans från hela världen betyder mycket för mig", säger James. "Jag har varit känd för att hålla fast vid många saker genom åren, och jag har alltid vetat att det skulle finnas en tid och plats för att ta fram dem."

Museet öppnar den 25 november och all biljettförsäljning kommer att gå tillbaka till det samhälle som James växte upp i. James är för närvarande 38 år och är på väg in i sin 21:a NBA-säsong.

Detta är en annons:
Ett LeBron James-museum öppnar i Ohio


Loading next content