Svenska
ESPORT-TEXTER - SPONSRAT INNEHåLL

Gamereactor pratar med två lag från vår CS:GO-liga

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Här på Gamereactor har vi satsat hårt på vår CS:GO-liga och i en av de turneringar vi nyligen anordnat, imponerade Team ENLE och Team hold_hurtig. Vi passade därför på att prata lite med båda lagen.

HQ

Team ENLE kom på andra plats i division två och lagkapten Gabe hade detta att säga.

Hur har ni förberett er för tävlingen och hur har träningen sett ut?

Vi spelade tre-fyra matcher som fullt team, om vi inte räknar matcherna i Säsong 1, så jag antar att man kan säga att vi inte tränade särskilt mycket. Vi satsade på det som fungerade i tidigare matcher och det vi kände att vi gillade.

Vad har nyckeln till framgång varit?

Vägen till framgångarna har varit en schysst omgivning där vi uppmuntrat varandra och hejat fram lagkamraterna. När vi har gjort misstag har vi behållit kylan och satsat mer på frags nästkommande rundor. Givetvis måste man pricka skallar, men vår mentalitet har varit bra genom alla matcher.

Hur är lagets kemi?

Lagandan har varit väldigt bra, vilket är imponerande med tanke på att vi inte kände varandra innan. [Vi har] två nya tillskott i laget- K1NG_EZO, stor-fraggaren 3k IQ IGL samt Arttuk, vår unga skytt som visat sig vara mäster-fraggare.

På vilket sätt kan laget behöva förbättras?

Vi borde förbättra vår kommunikation och träna på att inte hetsa upp oss när oddsen är emot oss.

Counter-Strike: Global Offensive

Team hold_hurtigs Lage snackade också med oss efter att laget vunnit Division 2 efter säsong ett.

Hur har ni förberett dig för tävlingen och hur har träningen sett ut?

Eftersom vi inte tränar så mycket, så kanske ni borde fråga andra lag istället eftersom de kanske är mer professionella som lag betraktade. Men vi försöker spela ihop så mycket vi kan och ändå baklansera detta mot arbete, studier, socialt umgänge och annan gaming. Det betyder att vi ibland spelar mycket tillsammans medan det vissa veckor är omöjligt att få till något.

Vad har nyckeln till framgång varit?

Vårt sätt att se på träning involverar att snacka olika upplägg, taktiker och positioner och sedan spela så många pugs, scrims och matcher som möjligt för att svetsa ihop laget.

Hur är lagets kemi?

Kemin i laget är bra eftersom alla är goda vänner, och alla fyra lagmedlemmar faktiskt vill spela med varandra.

På vilket sätt kan laget behöva förbättras?

Det vi kan förbättra är förmodligen att lägga mer tid på spelet för att finslipa vårt sikte och annat. Men som jag sade tidigare, vi jobbar inte heltid med detta eftersom vi behöver våra arbeten och studier för att betala hyror och annat.

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterade texter

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar i PC-versionen...

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar...



Loading next content