Svenska
Gamereactor
esports
Hearthstone: Heroes of Warcraft

Mitshuide koras till Seat Story Cup VII-mästae

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

The Seat Story Cup är känd för att vara en av de mer avslappnade Hearthstone: Heroes of Warcraft-tillställningarna som aldrig tar sig självt på för stort allvar. Men det står trots allt rejäla prispengar på spel i och år slog professionella lirare om $10 000 (närmare 100 000 kronor).

Efter att ha vunnit WCA Europe och DreamHack Winter 2016 var det många som trodde på Louis "Mitsuhide" Bremers trots att han inte är lika känd som exemplevis Thijs "Thijs" Molendijk, Dan "Frodan" Chou, eller Esteban "AKAWonder" Serrano. Men Mitsuhide visade snabbt att han är att räkna med.

I gruppen mötte han Simon "Crane333" Raunholst, Peter "Gaara" Stevanovic och Michael "Maverick" Looze med tre omgångar 3-0. I kvartsfinalen spöade han Sebastian "Forsen" Fors medan Tugay "MrYagut" Evsan fick stryk i semin.

I finalen fick Mitsuhide cmöta 2015 års världsmästare Sebastian "Ostkaka" Engwall. Han låg under med två när han vände till 3-2. Dramatiken slutade dock inte där då Ostkaka beväpnade sig med dolk och nyttjade Rogue för att jämna ut till 3-3. Mitsuhide nyttjade därefter själv Rogue och vann till slut hela kalaset.

Mitsuhide lär vi se mer av i framtiden, en mycket rolig spelare på uppgång.

Hearthstone: Heroes of Warcraft

Relaterade texter

0
Ny Hearthstone-expansion ute nu

Ny Hearthstone-expansion ute nu

NYHET. Skrivet av Olof Westerberg

Blizzard går igenom en turbulent tid just nu. De är inte bara uppe i deras största kontrovers någonsin, de har helt pausat utvecklingen av World of Warcraft och skjutit...



Loading next content