Svenska
Gamereactor
esports
Brawlhalla

Brawlhallas säsong 2023 kommer att innehålla en prispott på 1 miljon dollar

Och det drar igång i februari.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ubisoft har beskrivit ett gäng av planerna för Brawlhallas tävlingssäsong 2023. Vi kommer att starta nästa månad den 3 februari när vintermästerskapet börjar, och vi får veta i ett pressmeddelande att säsongen kommer att innehålla både online- och offlineevenemang och att den kommer att innehålla en prispott på 1 miljon dollar under hela året.

Det sägs att under året kommer spelare att kunna tävla i fyra säsongsmästerskap online, där de bästa spelarna från varje mästerskap kvalificerar sig för en personlig Seasonal Royale som hålls i Atlanta, Georgia.

För att gå vid sidan av säsongsmästerskapen kommer det också att finnas ytterligare tre LAN-evenemang under året, även om finare detaljer om var och en av dessa kommer vid ett senare tillfälle.

Som avslutning på året blir Brawlhalla-VM som går av stapeln i november. Ytterligare information om detta har ännu inte meddelats.

När vintermästerskapet drar igång i februari kommer du att kunna se handlingen live här.

Brawlhalla

Relaterade texter

1
WWE-stjärnor gästspelar i Brawlhalla

WWE-stjärnor gästspelar i Brawlhalla

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Ubisoft överraskar med att avslöja att WWE-stjärnorna Dwayne "The Rock" Johnson, John Cena, Becky Lynch och Xavier Woods ska gästspela i Blue Mammoth Games succé...

1
Rayman gästspelar i Brawlhalla

Rayman gästspelar i Brawlhalla

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Det oväntat populära fightingspelet Brawlhalla får ett gästspel i november för att uppmärksamma det faktum att Ubisoft köpte upp utvecklaren Blue Mammoth Games tidigare i...



Loading next content