Svenska
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

B&B är vinnaren av vår CS:GO-turnering i januari

Duon tog ner Feis Klan för att gå därifrån med priset på 1000 euro.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Den gångna helgen avslutade vi vår Counter-Strike: Global Offensive-turnering i januari 2023, där ett gäng duos tävlade i hopp om att ta sig till den stora finalen där chansen att vinna kontantpriset på 1000 euro erbjöds.

Efter en åttondelsfinal, sedan en kvartsfinal, sedan en semifinal, hade vi bara två kvarvarande lag, som till slut blev B&B och Feis Klan. De två duon fortsatte sedan att slunga ut det i ett bäst-av-tre-format för att avgöra en vinnare, vilket trots allt var sagt och gjort, slutade med att B&B tog serien 2-0.

Detta resultat innebar att B&B gick därifrån med priset på 1000 euro och cementerade sig som Gamereactors 2v2 CS: GO-mästare för januari månad.

Om du inte fångade live-action, se till att se en repris av de sista matcherna här, och ta en titt på de fullständiga turneringsomfattande resultaten på vår dedikerade undersida här.

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterade texter

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar i PC-versionen...

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar...



Loading next content