Svenska
Gamereactor
esports
League of Legends

LEC Season Finals kommer att hållas i Montpellier, Frankrike

På Sud de France Arena.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Medan säsongen 2023 League of Legends EMEA Championship bara har börjat med Winter Split, har Riot redan riktat sin uppmärksamhet mot säsongsfinalen, som kommer på sommaren.

För detta ändamål har spelbolaget avslöjat var säsongsfinalen kommer att hållas, som kommer att byta 2022 års svenska arena mot en i Frankrike istället 2023. Säsongsfinalen kommer att gå till Montpellier, Frankrike för att hålla tävling på Sud de France Arena i regionen.

"Med en så stor och pigg LoL Esports-fanskara i Frankrike är vi glada över att få tillbaka vår roadshow till landet för första gången sedan 2017 genom att vara värd för vårt showpiece-evenemang i Montpellier i Occitanie-regionen", säger Alberto Guerrero, chef för Esports, EMEA på Riot Games. "Staden och regionen var extremt imponerande under hela värdstadens granskningsprocess och deras passion och engagemang för att växa spel- och E-sportindustrin var väldigt tydlig."

Bortsett från denna plats får vi inte veta mer information om säsongsfinalen, eftersom Riot helt enkelt noterar annars att ytterligare detaljer kommer att delas ut under de kommande månaderna.

League of Legends

Relaterade texter



Loading next content