Svenska
Gamereactor
esports
Call of Duty: Modern Warfare II

Call of Duty League att strömma på Twitch

Det ser ut som att det tidigare sändningsrättighetsavtalet med YouTube har upphört.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det ser ut som att Activision Blizzards Call of Duty League inte längre har ett sändningsrättighetsavtal med YouTube. Som sagt i ett nyligen blogginlägg från Where to Watch har det avslöjats att när ligan återvänder i kväll kommer den att strömma vidare Twitch, för första gången sedan den skapades.

Tidigare hade CDL ett sändningsrättighetsavtal med YouTube, liksom Overwatch League, vilket innebar att du bara kunde titta på tävlingsscenen via YouTube. Men när det nu strömmar på Twitch istället (och bara Twitch för den delen, bar CDL: s faktiska webbplats), måste vi anta att det exklusiva avtalet har avslutats och tigger frågan om OWL kommer att följa efter när den återvänder 2023.

Bara för att CDL har ett nytt hem betyder det inte att det inte kommer att erbjuda belöningar för att titta på som det tidigare gjorde. Du kan fortfarande länka ditt Activision-konto till ditt Twitch-konto för att få ett begränsat emblem, vapencharm, telefonkort och helikopterhud som ska användas i Call of Duty: Modern Warfare II och Call of Duty: Warzone 2.0.

När det gäller schemat för CDL: s öppningshelg kan du hitta det här.

Call of Duty: Modern Warfare II

Relaterade texter



Loading next content