Svenska
Gamereactor
esports
Valorant

Excel Esports presenterar Valorant spelväxlare

Det blir organisationens debutbidrag till tävlingsscenen för alla kvinnor.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Efter stjärnevenemanget som var Valorant Game Changers Championship har en annan e-sportorganisation meddelat att den kommer att komma in på all-women's competitive Valorant-action.

Excel Esports har meddelat att de har undertecknat sin första kvinnliga Valorant-lista någonsin och att laget kommer att tävla i EMEA-regionen när turneringen startar 2023.

Listan kommer att innehålla; Cornelia "Neli" Johansson, Indien "cataLina" Dubourg, Safaa "Purii" Baydi, Camille "Luzia" Millet, Samantha "Samsi" Caddell och Daniela "Jupi" Gradl, med Kevin "Noizeeh" Jaskiewicz knackade på som teamchef.

"På EXCEL vill vi erbjuda något nytt för att visa unga kvinnliga spelare en väg in i e-sport och tror att genom att underteckna en befintlig trupp som fungerar bra tillsammans konkurrenskraftigt och socialt kan vi hjälpa och stödja dem till att bli så bra de kan vara", säger Excels operativa chef, Tim Reichert. " Vi hoppas att detta kommer att uppmuntra fler kvinnliga spelare att komma in i e-sport och vår framgång kommer att komma från vårt engagemang att utveckla scenen."

Riot har ännu inte delat för många detaljer om när Game Changers-turneringen kommer tillbaka nästa år.

Valorant

Relaterade texter

9
ValorantScore

Valorant

RECENSION. Skrivet av Henric Pettersson

Riot Games Valorant är äntligen ute och Henric har tillbringat sin lediga tid till att avgöra hur bra det faktiskt är...



Loading next content