Svenska
Gamereactor
esports

Excel Esports har förnyat sin sponsring med EE

Och paret har beskrivit sina nya ambitioner inom e-sportområdet.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Den Londonbaserade e-sportorganisationen Excel Esports har meddelat att den har förnyat sitt sponsoravtal med telekommunikationsföretaget EE. Som sagt i ett nytt blogginlägg får vi veta att denna förlängning kommer att knyta ihop de två fram till 2025 och kommer att fortsätta att se EE logotyp och varumärke på Excel tröjor framöver.

För att lägga till detta samarbetar paret med en mängd olika ambitioner i åtanke. De två kommer att försöka främja inkludering, bygga en bättre e-sportkultur och höja e-sportupplevelsen med nya produkter och tjänster.

"Det är en ära att tillkännage vår treåriga partnerskapsförlängning med EE vilket gör detta till ett av de längsta partnerskapen i e-sporthistoria", säger Mark Carter, Excel kommersiell chef. "Tillsammans förstår vi vikten av att skapa banbrytande initiativ och möjliggöra möjligheter att driva framåt och stödja mer inkluderande spelgemenskaper. Vi ser fram emot att dela med oss av fler spännande detaljer när vi aktiverar partnerskapet tillsammans."

Det nämns ingenting om affärens ekonomi.

Excel Esports har förnyat sin sponsring med EE


Loading next content