Svenska
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Hela Dallas Fuel-listan kommer att få utforska free agency

Overwatch League -mästarna 2022 kanske inte är med bränslet 2023.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Trots det faktum att laget samlades under sin tid på Dallas Fuel, och till och med steg hela vägen till toppen i år, för att bli Overwatch League-mästare 2022, finns det en mycket verklig chans att denna elitlista inte är tillbaka med bränslet nästa år.

Och detta kommer som en del av ett uttalande från Dallas Fuel delägare Mike "Hastr0" Rufail, som uppgav på Twitter att teamet kommer att kunna utforska fri byrå fullt ut för 2023.

"Angående vår @DallasFuel laguppställning 2023:"

"Det finns en hel del Fuel-spelare som blev unrestricted free agents efter att ha vunnit säsongen 2022 @overwatchleague. Vi förstår att detta team är en enhet och har beslutat att låta hela teamet utforska sina alternativ för 2023.

"Jag hoppas kunna ge dig fler uppdateringar när vi börjar stärka våra planer för 2023. Det har varit en dröm att jobba med det här laget. Vi uppnådde vårt mål att ta titeln och pokalen till Dallas. Tack till alla som stöttat oss på vägen. Mer kommer snart angående bränslet."

Visst, detta lämnar dörren öppen för hela listan att skriva på nytt med Fuel för 2023 och kanske framåt, men det betyder också att detta elit, mästerskapsvinnande lag också kan förvärvas helt av en annan franchise.

Overwatch 2

Relaterade texter

Overwatch 2Score

Overwatch 2

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Blizzards uppföljare är här, men hur står det sig som uppföljare till ett av det senaste decenniets bästa multiplayer-spel?



Loading next content