Svenska
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Vancouver Titans skiljer sig från huvudtränaren Dpei

Efter ännu en eländig säsong gör Overwatch League-laget några ledningsförändringar.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ända sedan den första säsongen, där Vancouver Titans var ett av de bästa lagen i Overwatch League, har franchisen misslyckats med att replikera den framgången i stort sett i någon grad. De senaste säsongerna har laget suttit längst ner i tunnan konsekvent, och 2022 var inte annorlunda. Därför är det ingen överraskning att laget vill göra några förändringar, och allt detta börjar med huvudtränaren.

David "dpei" Pei har släppts från sina uppgifter som huvudtränare för laget, med Titans som publicerar följande uttalande på Twitter.

– David kom till oss i en väldigt svår tid på säsongen och lyfte upp oss med sin insikt och expertis. Vi uppskattar det hårda arbete han lagt ner som vår huvudtränare den här säsongen. Tack & allt gott framåt."

Det nämns inget om vart Dpei kommer att vara på väg härnäst, eller på samma sätt vem Titans tittar på som hans ersättare, men förhoppningsvis kan laget räkna ut några saker för att rädda sig från ytterligare en säsong längst ner i tabellen.

Overwatch 2

Relaterade texter

Overwatch 2Score

Overwatch 2

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Blizzards uppföljare är här, men hur står det sig som uppföljare till ett av det senaste decenniets bästa multiplayer-spel?

0
Cowboy Bebop-skins på väg till Overwatch 2

Cowboy Bebop-skins på väg till Overwatch 2

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

I en ny Overwatch 2-trailer presenteras ett nytt samarbete, nämligen med Cowboy Bebop, där det ikoniska introt från denna 90-talsanimé återskapats. Det handlar som du nog...



Loading next content