Svenska
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Overwatch Leagues skaderollstjärnor 2022 har utsetts till

Och ytterligare två lag har eliminerats från slutspelet.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Fortsätter trenden med Overwatch League -prissäsongen, det har nu avslöjats vilka som är skaderollstjärnorna 2022. Specifikt är de fyra individerna som erkänns i positionen San Francisco Shocks Dong-Hyun "Proper" Kim, Shanghai Dragons Jae-Wan "Lip" Lee, Seoul-dynastins Jun-Young "Profit" Park och Los Angeles Gladiators Kevin "Kevster" Persson.

Intressant nog är det bara två av lagen som dessa spelare representerar som fortfarande lever i slutspelet, eftersom Dragons skickades hem för ett par dagar sedan, och Gladiatorerna var en av två franchiser som eliminerades i natt - den andra var Florida Mayhem.

Detta lämnar bara sex lag i strid, med ytterligare två som elimineras ikväll. De kommer att vara förloraren i San Francisco mot Seoul-dynastin och förloraren i Hangzhou Spark mot London Spitfire. Vinnarna av dessa två matcher kommer att möta förloraren i Houston Outlaws vs. Dallas Fuel, där vinnaren av den matchen tjänar den första av två Grand Finals-slots.

Overwatch 2

Relaterade texter

Overwatch 2Score

Overwatch 2

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Blizzards uppföljare är här, men hur står det sig som uppföljare till ett av det senaste decenniets bästa multiplayer-spel?

0
Cowboy Bebop-skins på väg till Overwatch 2

Cowboy Bebop-skins på väg till Overwatch 2

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

I en ny Overwatch 2-trailer presenteras ett nytt samarbete, nämligen med Cowboy Bebop, där det ikoniska introt från denna 90-talsanimé återskapats. Det handlar som du nog...



Loading next content