Svenska
Gamereactor
nyheter
Fortnite

Englands målvakt har med komplett gaming-uppsättning till VM i Qatar

"Återhämta mig, mår bra, vad du än behöver. Spendera lite tid med grabbarna... Fortnite. Fortfarande på Fortnite-vibbarna."

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Just nu är några av världens bästa fotbollsspelare samlade i Qatar för det kontroversiella världsmästerskapet som fått svidande kritik. Med träningar, presskonferenser och matcher ungefär var fjärde dag finns det inte mycket ledig tid, men spelarna har ändå tid att koppla av i den stekande solen.

Och finns det något bättre sätt att varva ner - i skuggan och med luftkonditionering - än med ett spel som Fortnite? Det är i alla fall vad målvakten Jordan Pickford föredrar, avslöjar han i en ny intervju på det engelska landslagets officiella Youtube-kanal.

På frågan om vad han gör på sin fritid svarar Pickford: "Try and do recovery, feel good about yourself, whatever you need. Spend some time with the lads... Fortnite. Still on the Fortnite vibe."

Pickford säger också att han tagit med sig en komplett speluppsättning till Qatar, eftersom han var trött på att spela på sin bärbara dator när han var på bortamatcher med klubb- och landslag.

"Just trying to get the best frames and that", lyder det avslappnade uttalandet från den skicklige målvakten, som förmodligen kommer att behöva alla sina spelreflexer senare i veckan när England möter Frankrike i VM-kvartsfinalen.

Fortnite
Jordan Pickford kanske drömmer om att hänga i Fortnite tillsammans med Neymar?

Relaterade texter

7
Fortnite (Iphone)Score

Fortnite (Iphone)

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Vi har äntligen satt mjölktänderna i Iphone-versionen av Epic Games Bollibompa-doftande ultrasuccé...

FortniteScore

Fortnite

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Det känns obalanserat och upplägget rimmar illa på "pay to win". Trots detta är Epic Games senaste ganska roligt...



Loading next content