Svenska
Gamereactor
nyheter
Dead by Daylight

Ellen Ripley kommer till Dead By Daylight

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det är nytt innehåll på väg till Dead By Daylight denna månad och nu har utvecklaren Behaviour Interactive låtit meddela vad vi kan vänta oss. Sedan innan vi att Xenomorphen skulle vara med och nu har det också bekräftats att Ellen Ripley finns med som överlevare, inte få förvånande kanske. Även rymdskeppet Nostromo blir med som ny bana och redan nu går det att testköra via en test-build om man inte kan vänta tills officiella släppet.

Som man då kanske kan anta så är Ripley då överlevare medans Xenomorphen är en ny mördare som man får passa sig för. Inga konstigheter där, Xenomorphen smyger sig fram som man kan förvänta sig och kan använda sig av sin knivskarpa svans för att avliva en. Den kan också krypa runt på alla fyra och då blir den tystare och än svårare att upptäcka för överlevarna.

Den 29:e augusti släpps då alltså DLC:n som passande nog fått namnet Alien till samtliga av de plattformar som Dead By Daylight huserar på i dagsläget. Det vill säga PC, Playstation 4/5, Xbox One, Xbox Series S/X och Nintendo Switch.

Spelar du Dead By Daylight? Vad tror du i så fall om denna DLC?

HQ
Dead by Daylight
Ellen Ripley får återigen akta sig för den dreglande Xenomorphen med sannolikt vidrig andedräkt.

Relaterade texter

Dead by DaylightScore

Dead by Daylight

RECENSION. Skrivet av Mike Holmes, GR EU

R E W I N D ! Behaviours multiplayerspel har förbättrats, polerats samt expanderats rätt rejält sedan premiären, här är vår uppdaterade recension...Loading next content