Svenska
Gamereactor
nyheter
Elden Ring

Elden Ring-spelare lägger 56 timmar på att samla ihop samtliga vapen i spelet

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det är verkligen ingen brist på saker att göra, se och samla på i Elden Ring. Långt mer än de flesta spelare någonsin antagligen kommer mäkta med att leta efter i varje fall. Men sen finns det ju de där riktigt dedikerade som ger sig tusan på att se och uppleva allt, och Reddit-användaren KyraThressen är uppenbarligen en av dessa. Personen i fråga postade nämligen en video på hur människan samlat ihop samtliga 308 vapen i spelet och fullständigt maxat ut vad karaktären kunde bära.

56 långa timmar skall det ha tagit och nu är KyraThressen stolt ägare till varje svärd, båge, stav och allt annat som kan tolka och användas som ett vapen i landet mitt emellan. Galenskap, men rolig galenskap. Videon finns att spana in här för den som är nyfiken.

Hur många vapen har du lyckats samla ihop i Elden Ring?

Elden Ring
Rustad till tänderna!

Relaterade texter

Elden RingScore

Elden Ring

RECENSION. Skrivet av Joakim Sjögren

Två år, åtta månader och 14 dagar. Så längesen var det From Software presenterade sitt nya projekt under E3 2019, och nu har vi på Gamereactor äntligen fått besöka landet "Däremellan" för att få svar på frågan vi grubblat på sedan dess - Hur bra är Elden Ring?

1
Elden Ring släpps som manga

Elden Ring släpps som manga

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Det verkar i princip bli en återberättelse av din resa mot att bli Elden Lord, men med mycket färre skyltar som visar "dog?"



Loading next content