Svenska
Gamereactor
nyheter
Elden Ring

Elden Ring-skaparen försöker att inte låta sig distraheras av spelets framgång

"Jag blir förvirrad när folk frågar mig varför det blivit så framgångsrikt, men min känsla är att jag inte har för avsikt att ändra mitt sätt att göra saker i framtiden."

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Elden Ring är utan tvekan FromSoftwares största framgång hittills, och spelet har inte bara sålt många, många miljoner exemplar, utan är också på väg att få en rad utmärkelser för årets spel från en rad olika medier och organisationer inom kort.

Men frågar vi dess director Hidetaka Miyazaki om succén, så svarar han att han försöker att inte tänka för mycket på det. I en intervju hos Famitsu förklarar han att det annars kan påverka hans arbete:

"I'm at a loss when people ask me why [it's been so successful], but my feeling is that I don't intend to change the way I've been making things in the future. I try not to think about it too much, because it could become a distraction when I make the next project. However, I am very grateful and feel honoured."

FromSoftware arbetar uppenbarligen på sitt nästa spel, men rykten skvallrar också om en potentiell expansion till Elden Ring.

Elden Ring

Relaterade texter

Elden RingScore

Elden Ring

RECENSION. Skrivet av Joakim Sjögren

Två år, åtta månader och 14 dagar. Så längesen var det From Software presenterade sitt nya projekt under E3 2019, och nu har vi på Gamereactor äntligen fått besöka landet "Däremellan" för att få svar på frågan vi grubblat på sedan dess - Hur bra är Elden Ring?

1
Elden Ring släpps som manga

Elden Ring släpps som manga

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Det verkar i princip bli en återberättelse av din resa mot att bli Elden Lord, men med mycket färre skyltar som visar "dog?"



Loading next content